Γαμήλια Ταξίδια στην Καραϊβική

Η μαγευτική Καραϊβική, με τις παρθένες παραλίες, τα καταπράσινα τροπικά τοπία και τον ζωντανό πολιτισμό, σας καλούν να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις στον μήνα του μέλιτος σας. Με συναρπαστικούς προορισμούς όπως τα Μπαρμπέιντος, η Κούβα, η Τζαμάικα και τα νησιά Κέιμαν, ο μήνας του μέλιτος σας στην Καραϊβική, υπόσχεται να είναι ονειρικός.

Μπορείτε να επιλέξετε να επισκεφθείτε τα Μπαρμπέιντος, όπου τα τυρκουάζ νερά συναντούν τη λευκή αμμουδιά, και η θερμή φιλοξενία των ντόπιων θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Μπορείτε επίσης να εξερευνήστε την πλούσια ιστορία της Αβάνας, στην Κούβα, καθώς περπατάτε χέρι-χέρι στους γραφικούς δρόμους της και απολαμβάνοντας τους ρυθμούς της Καραϊβικής.

Μια άλλη επιλογή είναι η Τζαμάικα, με τη φυσική ομορφιά της, που ξεκινά από τους καταρράκτες του Dunn’s River Falls και εκτείνεται μέχρι τα καταπράσινα βραχώδη Μπλε Βουνά, προσφέροντάς σας το τέλειο σκηνικό για την ιστορία αγάπης σας. Τέλος, μπορείτε να αποδράσετε στα Νησιά Κέιμαν, όπου σας περιμένουν κρυστάλλινα νερά και υποβρύχιες περιπέτειες.

Όποιο μέρος και να επιλέξετε, ένα είναι σίγουρο… Πως η Καραϊβική θα σας μείνει αξέχαστη!

Εργαζόμαστε σκληρά για να ετοιμάσουμε τα επόμενα συναρπαστικά πακέτα για εσάς.
Ξαναδοκιμάστε εδώ σε λίγο καιρό για περισσότερα.

Εν το μεταξύ, μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα, πατώντας ΕΔΩ.