Reference Code:

XRGER2

Αυστριακή Γερμανία

8 Μέρες

berlin-(1)
berlin-(2)
berlin-(3)
munich-(3)
munich-(2)
munich-(1)
previous arrow
next arrow
berlin-(1)
berlin-(2)
berlin-(3)
munich-(3)
munich-(2)
munich-(1)
previous arrow
next arrow
Αναχωρήσεις:

10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 07/8, 14/8, 21/8

Τιμή:

από €959

Δημιουργήστε το πακέτο σας και υπολογίστε το κόστος του

Δημιουργήστε το Πακέτο σας & Υπολογίστε το Κόστος


Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε.

  Βύρτσμπουργκ-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Μόναχο-Νυρεμβέργη-Δρέσδη-Λειψία-Βερολίνο

  Με απευθείας πτήσεις της LUFTHANSA

  • Λάρνακα – Φρανκφούρτη LH 1295 03:15 – 06:15
  • Φρανκφούρτη – Λάρνακα LH 1294 21:35 – 02:15+1

  1η Μέρα:ΛΑΡΝΑΚΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΒΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΡΟΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ ΟΜΠ ΝΤΕΡ ΤΑΟΥΜΠΕΡ – ΜΟΝΑΧΟ
  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Φρανκφούρτη. Άφιξη, παραλαβή και αναχώρηση για το μεσαιωνικό Βύρτσμπουργκ. Καθοδόν θα κάνουμε στάση για πρόγευμα και ξεκούραση. Περιήγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, όπως το επιβλητικό παλάτι Ρέζιντεντς, τον μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό του Αγίου Κίλιαν, το γραφικό Δημαρχείο, τη γέφυρα με τα αγάλματα στον ποταμό Μάιν και το Φέστουνγκ Μάριενμπεργκ, το κάστρο-έδρα των πριγκίπων και επισκόπων. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το πανέμορφο Ρότενμπουργκ ομπ ντερ Τάουμπερ, από τις γραφικότερες πόλεις στο ρομαντικό δρόμο της Νότιας Γερμανίας και μοιάζει σαν να ξεπήδησε από τις σελίδες κάποιου παραμυθιού. Χρόνος ελεύθερος. Συνεχίζουμε για το Μόναχο. Άφιξη αργά το απόγευμα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
  2η Μέρα:ΜΟΝΑΧΟ
  Μετά το πρόγευμα θα ξεκινήσουμε την πρωινή μας περιήγηση από την κεντρική πλατεία Μαριενπλάτς με το Παλαιό Δημαρχείο, το επιβλητικό Νέο Δημαρχείο με τις 43 καμπάνες και τον κίονα της Παναγίας, με το χρυσό άγαλμα. Θα συνεχίσουμε με την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, που είναι και η παλαιότερη εκκλησία του Μονάχου. Ακολουθεί η Τεατινερστράσσε ο περίφημος πεζόδρομος με καταστήματα και το νεοκλασικού ρυθμού κτίριο της Όπερας του Μονάχου. Από εδώ ξεκινά η Μαξιμίλιανστρασε, η ακριβότερη οδός της πόλης με καταστήματα, γκαλερί έργων τέχνης, καφέ και εστιατόρια και θα συνεχίσουμε με τη Χοφμπροιχάους, μια από τις γνωστότερες μπυραρίες του Μονάχου. Τελειώνουμε την ξενάγηση στην πλατεία Μαριενπλάτς απ’ όπου ξεκινήσαμε. Το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο για να απολαύσετε τον περίπατο σας στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.
  3η Μέρα:ΜΟΝΑΧΟ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΔΡΕΣΔΗ
  Πρόγευμα και αναχώρηση για την Νυρεμβέργη την πόλη που συνέδεσε το όνομά της με τη νεότερη ιστορία της Γερμανίας, αφού σε αυτή γίνονταν τα συνέδρια του Ναζιστικού Κόμματος, και πραγματοποιήθηκε επίσης η δίκη για τα Ναζιστικά εγκλήματα πολέμου. Στην περιήγηση της παλιάς πόλης θα δούμε το ιστορικό της κέντρο με τις νεογοτθικές εκκλησίες και τα μεσαιωνικά κτήρια, τις γραφικές πλατείες και τα σιντριβάνια και θα επισκεφθούμε το κτήριο στο οποίο έγινε η περίφημη «Δίκη της Νυρεμβέργης». Χρόνος ελεύθερος. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του ομόσπονδου κρατιδίου της Σαξονίας, τη Δρέσδη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
  4η Μέρα:ΔΡΕΣΔΗ – ΛΕΙΨΙΑ – ΒΕΡΟΛΙΝΟ
  Μετά το πρόγευμα ακολουθεί περιήγηση στην πανέμορφη Δρέσδη που είναι η πιο μπαρόκ πόλη της Γερμανίας, μία πόλη «υπαίθριο μουσείο», με τα εξαίσια κτίσματα, που της χάρισαν προπολεμικά τον τίτλο της “Φλωρεντίας του βορρά”. Στην περιήγηση μας θα θαυμάσουμε το Τσβίγκερ, τμήμα των ανακτόρων του βασιλιά της Σαξονίας, με την πρόσοψη του Αναγεννησιακού Ρεζιντέντσλος, το Δημαρχείο, και την περίφημη εκκλησία Φράουενκιρχε. Συνεχίζουμε για τη Λειψία, “το μικρό Παρίσι” της Σαξονίας όπως την ονόμασε ο Γκαίτε. Γενέτειρα σπουδαίων προσωπικοτήτων από το χώρο των Γραμμάτων, των Τεχνών και των Επιστημών, με πιο διάσημους τους Βάγκνερ και Λάιμπνιτς. Κατά την περιήγησή μας στην πόλη θα δούμε το Πανεπιστήμιο, το παλιό Δημαρχείο, το σπίτι του Τσίλλερ, τις εκκλησίες του Αγίου Θωμά και του Αγίου Νικολάου. Τελικός μας προορισμός το Βερολίνο. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
  5η Μέρα:ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ
  Μετά το πρόγευμα θα επισκεφθούμε το Μουσείο της Περγάμου, που χρωστά το όνομά του στον περίφημο Βωμό της Περγάμου, ο οποίος δεσπόζει στην κεντρική αίθουσα, και φιλοξενεί μία από τις διασημότερες συλλογές αρχαιοτήτων στην Ευρώπη. Ακολουθεί ξενάγηση του Βερολίνου κατά τη διάρκεια της οποίας θα ξετυλιχθεί η ιστορία της πόλης που σφράγισε την εικόνα του σύγχρονου Βερολίνου αλλά και της Ευρώπης. Από την Πύλη του Βρανδεμβούργου και τη λεωφόρο Ούντερ ντεν Λίντεν έως τη λεωφόρο Καρλ Μαρξ και την Ποτσντάμερ Πλατς με τους εντυπωσιακούς ουρανοξύστες, εναλλάσσονται τα μνημεία της αυτοκρατορικής εποχής με τα κτήρια του σοσιαλιστικού ρεαλισμού, ενώ κοντά στο πέρασμα του Τσεκ Πόιντ «Τσάρλι» τα απομεινάρια του Τείχους θα μας μεταφέρουν νοερά στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου. Διασχίζοντας την επιβλητική λεωφόρο της 17ης Ιουνίου θα θαυμάσετε το κεντρικό πάρκο της πόλης, το Τίεργκαρτεν, στη βόρεια πλευρά του οποίου βρίσκεται το Γερμανικό Κοινοβούλιο, το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, η Καγκελαρία, η Βουλή και πολλές πρεσβείες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.
  6η Μέρα:ΒΕΡΟΛΙΝΟ
  Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη. Το Βερολίνο είναι γνωστό για τα πολλά και σημαντικά μουσεία του. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, ένα από τα πιο σύγχρονα μουσεία του κόσμου. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το περίφημο Τείχος του Βερολίνου, το συγκλονιστικό σύμβολο του Ψυχρού πολέμου που χώριζε τη Γερμανία στα δύο, για 28 ολόκληρα χρόνια (1961-1989). Σας προτείνουμε επίσης μία προαιρετική εκδρομή στο κοντινό Πότσνταμ, γνωστό για το περίφημο ανάκτορο Σανσουσί, που έκτισε ο Φρειδερίκος ο Μέγας και έχει ανακηρυχθεί από την Unesco, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Θα κάνουμε την πανοραμική περιήγηση της πόλης και θα έχουμε την ευκαιρία να περιπλανηθούμε στα γραφικά στενά, στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο μας και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.
  7η-8η Μέρα:ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΛΑΡΝΑΚΑ
  Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το μεσαιωνικό Μαγδεμβούργο, από τις παλαιότερες πόλης της Γερμανίας, χτισμένο στις όχθες του ποταμού Έλβα με κορυφαίο αξιοθέατο την υδάτινη γέφυρα. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στη Λάρνακα τα χαράματα της 8ης μέρας.

  Τιμοκατάλογος

  ΑναχωρήσειςΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδικό
  10/07,21/08€959€1145€759
  17/07,24/07,31/07€989€1175€789
  07/08,14/08€1029€1215€829
  Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Φρανκφούρτη-Λάρνακα.
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
  • Μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.
  • 6 βράδια διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.
  • Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά.
  • Επιπλέον πρόγευμα στην άφιξη.
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Έμπειρος ελληνόφωνος συνοδός/αρχηγός
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.
  • Φ.Π.Α.
  Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Εισιτήρια εισόδων στους χώρους επισκέψεων.
  • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
  • Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  Τοποθεσία χάρτη προορισμού

  Βίντεο Φρανκφουρτη