Ινδία- Χρυσό Τρίγωνο

8 Μέρες – 5 βράδια

New-Dlehi-(1)
New-Dlehi-(3)
New-Dlehi-(2)
goa-(3)
goa-(2)
goa-(1)
previous arrow
next arrow
New-Dlehi-(1)
New-Dlehi-(3)
New-Dlehi-(2)
goa-(3)
goa-(2)
goa-(1)
previous arrow
next arrow
Αναχωρήσεις:

24/07, 31/07, 11/08, 18/08

Τιμή:

από €1485

Δημιουργήστε το πακέτο σας και υπολογίστε το κόστος του

Δημιουργήστε το Πακέτο σας & Υπολογίστε το Κόστος


Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε.

  Άγκρα, Τζαϊπούρ, Δελχί

  Με πτήσεις της Gulf Air

  1η-2η Μέρα: Λάρνακα – Δελχί – Άγκρα – Φρούριο Άγκρας (Περιλαμβάνεται) – Προαιρετική Απογευματινή Παράσταση «Mohebet e Taj»
  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για το Δελχί μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη και συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο όπου θα σας ενημερώσει για όλες τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι και θα σας δώσει τα σχετικά έγγραφα. Θα μεταφερθείτε οδικώς στην πόλη Άγκρα. Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια σας. Αφού ξεκουραστείτε, το απόγευμα θα ξεναγηθείτε στο επιβλητικό Κόκκινο Φρούριο της πόλης. που είναι κτισμένο με κόκκινες αμμόπετρες από τον Αυτοκράτορα Ακμπάρ το 1565. Στο εσωτερικό του φρουρίου θα δείτε το μαρμάρινο τζαμί καθώς επίσης και πολυτελή ιδιωτικούς κοιτώνες που αντικατοπτρίζουν το μεγαλείο της Αυτοκρατορίας Μουγκχάλ. Το βράδυ, εάν επιθυμείτε, μπορείτε να απολαύστε ζωντανά την παράσταση «Mohebet e Taj» στο πολιτιστικό κέντρο Kalakriti (Προαιρετικά). Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
  3η Μέρα:Άγκρα – Επίσκεψη σε Taj Mahal και Baby Taj (Περιλαμβάνεται)
  Πρωινό ξύπνημα και ακολουθεί επίσκεψη στο ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου, το πιο διάσημο μνημείο όχι μόνο της πόλης, αλλά και ολόκληρης της χώρας, το περίφημο Ταζ Μαχάλ, ένα μνημείο ανυπολόγιστης ομορφιάς η οποία δεν περιγράφετε με λέξεις! Το Ταζ Μαχάλ είναι ένα μνημείο αγάπης αφού κτίστηκε από τον αυτοκράτορα Σαχ Τζαχάν για την πολυαγαπημένη του σύζυγο Μουμτάζ Μαχάλ, την οποία ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρόγευμα. Ακολουθεί επίσκεψη στο Baby Taj, το οποίο ονομάστηκε έτσι καθώς μοιάζει με μικρογραφία του Ταζ Μαχάλ! Το απόγευμα, μετά το πέρας της ξενάγησης, θα περιηγηθείτε στα τοπικά παζάρια της Άγκρα. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
  4η Μέρα:Άγκρα – Fathepur Sikri – Τζαϊπούρ (Περιλαμβάνεται)
  Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Καθ’ οδόν προς το Τζαϊπούρ θα επισκεφθούμε ένα από τα μνημεία πολιτιστικής κληρονομίας της Ουνέσκο, την πόλη Fathepur Sikri, γνωστή και ως «Πόλη της Νίκης». Χτισμένη κατά το δεύτερο μισό του 16ου αιώνα από τον αυτοκράτορα Akbar, αποτέλεσε πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας Mughal για περίπου 10 χρόνια. Εγκαταλείφθηκε από τους κατοίκους της λόγω προβλημάτων με την ύδρευση. Παρόλα αυτά, τα εντυπωσιακά της κτίσματα φτιαγμένα από κόκκινους αμμόλιθους υπογραμμίζουν στους επισκέπτες το ένδοξο παρελθόν της πόλης. Άφιξη στο Τζαϊπούρ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
  5η Μέρα:Τζαϊπούρ – Φρούριο Αμπέρ – Παλάτι της Τζαϊπούρ – Αστεροσκοπείο – Βόλτα με Rickshaw – Τελετή στο Ναό Birla (Περιλαμβάνεται)
  Πρωινό και αναχώρηση για το φρούριο της Αμπέρ, που μέχρι το 1728 αποτελούσε το διοικητήριο της επαρχίας. Βρίσκεται στον ομώνυμο λόφο και η προσέγγισή του γίνεται στην πλάτη ελεφάντων ή με τζίπ. Το πρωτότυπο παλάτι είχε κτιστεί από τον Ρατζά Μανσίνχ ενώ επιπρόσθετες εργασίες στο κτίσμα έγιναν από τον Sawi Jai Singh. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα της αρχιτεκτονικής των Ρατζπούτ και ήταν η αρχαία πρωτεύουσα των Καϊσχαγουάχ. Το φρούριο είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της πόλης Τζαϊπούρ γι’ αυτό ένα ταξίδι στην πόλη χωρίς μια επίσκεψη στο μεγαλοπρεπέστατο αυτό φρούριο θα ήταν ελλιπής. Αργότερα, θα επισκεφθούμε το μοναδικό Τζαντάρ Μαντάρ, ένα πετρόκτιστο αστρολογικό παρατηρητήριο που κτίστηκε από τον Ράτζα Τζάϊ Σίνχ το 1728. Είναι το μεγαλύτερο πετρόκτιστο παρατηρητήριο στον κόσμο και ένα από τα πέντε που κτίστηκαν από τον Μαχαραγιά Τζάϊ Σίνχ, τον ιδρυτή της πόλης Τζαϊπούρ. Αργότερα θα σταματήσουμε για φωτογραφίες έξω από το Χαβά Μαχάλ, γνωστό ως «Παλάτι των ανέμων». Οικοδομήθηκε το 1799 για να μπορούν οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας να έχουν θέα της πόλης από τα παράθυρα του παλατιού. Επόμενος προορισμός «Το Παλάτι της Πόλης» το οποίο χτίστηκε από τον Μαχαραγιά Σαβά Τζαϊ Σίνχ κατά τη διάρκεια της βασιλείας του. Ανάμεσα στα διάφορα οχυρά και τα παλάτια του Τζαϊπούρ, το Παλάτι της Πόλης ξεχωρίζει, με την εξαιρετική τέχνη και την αρχιτεκτονική του. Το συγκρότημα καλύπτει μια τεράστια περιοχή, η οποία χωρίζεται σε μια σειρά από κήπους, αυλές και κτίρια. Αρχικά, ο Ράτζα Τζάι Σίνχ δημιούργησε το εξωτερικό τείχος που καταλαμβάνει μια τεράστια περιοχή. Τα πρόσθετα μεγάλα κτίρια κατασκευάστηκαν αργότερα από τους επόμενους κυβερνήτες. Τελικός μας σταθμός το κέντρο της πόλης όπου θα απολαύσουμε μια βόλτα με rickshaw, τις γνωστές ποδηλατάμαξες, μια μοναδική εμπειρία που θα σας δώσει την ευκαιρία να παρατηρήσετε την καθημερινότητα των ντόπιων, να μυρίσετε τα Ινδικά μπαχαρικά και να απολαύσετε τις πολύχρωμες αγορές. To βράδυ θα επισκεφθείτε τον Ινδουιστικό Ναό Birla για να ζήσετε την εμπειρία μιας Ινδουιστικής τελετής. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
  6η Μέρα:Τζαϊπούρ – Monkey Temple – Δελχί – Qutab Minar (Περιλαμβάνεται) – Προαιρετικό live show Bollywood Style
  Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Καθ’ οδόν προς το Δελχί, θα επισκεφθείτε το «Monkey Temple» το οποίο βρίσκεται σε ένα σύμπλεγμα από αρχαίους Ινδουιστικούς ναούς. Στον ναό δόθηκε το συγκεκριμένο όνομα λόγω του μεγάλου αριθμού πιθήκων που «εγκαταστάθηκαν» στα ερείπια του ναού. Επόμενος σταθμός το Qutab Minar στο Δελχί που ίσως να αποτελεί τον υψηλότερο πετρόκτιστο πύργο της χώρας ύψους 73 μ. Ο Qutab-ud-din Aibak ξεκίνησε την κατασκευή του πύργου αυτού το 1193, αφού νίκησε το τελευταίο ινδουιστικό βασίλειο στο Δελχί. Αν και ο Qutab-ud-din Aibak ξεκίνησε την κατασκευή του πύργου, το μνημείο δεν ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της ζωής του. Αργότερα, έγιναν προσθήκες από τους διαδόχους του. Τρεις όροφοι κατασκευάστηκαν από τον Ιλτουτμούς, ενώ ο πέμπτος και τελευταίος κατασκευάστηκε από τον Firoz Shah Tughlak. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στο Δελχί. Το απόγευμα, όσοι επιθυμούν μπορούν να απολαύσουν ένα προαιρετικό live show αλά Bollywood στο Kingdom of Dreams. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
  7η – 8η Μέρα:Δελχί – Ξενάγηση πόλης – Λάρνακα (Περιλαμβάνεται)
  Πρόγευμα και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Ακολουθεί οδική περιήγηση στην παλιά πόλη του Δελχί όπου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την καθημερινότητα των ανθρώπων της πόλης και να θαυμάσετε το Κόκκινο Φρούριο που χτίστηκε από τον αυτοκράτορα Σαχ Τζαχάν, δημιουργό του Ταζ Μαχάλ και θα επισκεφθείτε το Τζαμί Jama. Επόμενη στάση το μνημείο Raj Ghat που είναι αφιερωμένο στον Μαχάτμα Γκάντι. Προαιρετικό μεσημεριανό σε τοπικό εστιατόριο. Ακολουθεί οδική περιήγηση στο Νέο Δελχί και σε αξιοθέατα της πόλης. Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε το Κοινοβούλιο, το σπίτι του Προέδρου, την Πύλη της Ινδίας ενώ θα επισκεφθείτε και τον επιβλητικό τάφο του Humayun. Ακολουθεί μεταφορά σας στο αεροδρόμιο του Δελχί για την πτήση της επιστροφής στη Λάρνακα, με ενδιάμεσο σταθμό.

  Τιμοκατάλογος

  Τιμοκατάλογος: Τιμή Ανά Άτομο
  ΑναχωρήσειςΤρίκλινοΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδί 2-12 ετών στο
  ίδιο δωμάτιο με τους γονείς
  24/07, 31/07€1485€1585€1785€1100
  11/08, 18/08€1685€1785€1970€1285
  Hotel 5* Deluxe σε Δελχί, Άγκρα & Τζαϊπούρ με ημηδιατροφή
  Πτήσεις
  ΔρομολόγιοΑναχώρησηΆφιξη
  ΛάρνακαΜπαχρέιν15:1018:15
  ΜπαχρέινΔελχί21:2004:05(+1)
  ΔελχίΜπαχρέιν21:5023:55
  ΜπαχρέινΛάρνακα04:5508:30
  Περιλαμβάνονται:
  • Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Δελχί – Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό και πτήσεις της Gulf Air
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
  • 2 διανυκτερεύσεις στην Άγκρα στο ξενοδοχείο Courtyard by Marriott 5* (or similar), με ημιδιατροφή
  • 2 διανυκτερεύσεις στη Τζαϊπούρ στο ξενοδοχείο Radisson Jaipur City Center 5* (or similar), με ημιδιατροφή
  • 1 διανυκτέρευση στο Δελχί στο ξενοδοχείο Jaypee Vasant Continental 5* (or similar), με ημιδιατροφή.
  • Όλες οι μεταφορές, περιηγήσεις, εκδρομές όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα, με ιδιωτικά κλιματιζόμενα μέσα
  • Επίσκεψη και είσοδος στο Taj Mahal
  • Επίσκεψη και είσοδος στο Baby Taj
  • Επίσκεψη και είσοδος στο Κόκκινο Φρούριο της Άγκρα
  • Επίσκεψη και είσοδος στην εγκαταλειμμένη πόλη Fathepur Sikri
  • Επίσκεψη και είσοδος στο Φρούριο Aber στην Jaipur
  • Μία (1) βόλτα με ελέφαντα στο φρούριο της Άμπερ (Εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των ελεφάντων – Σε αντίθετη περίπτωση θα ανεβείτε με τζιπ στο φρούριο)
  • Επίσκεψη και είσοδος στο αστεροσκοπείο της Jaipur
  • Στάση για φωτογραφία στο «Παλάτι των Ανέμων»
  • Επίσκεψη και είσοδος στο παλάτι της Jaipur
  • Μία (1) βόλτα με rikshaw στην Jaipur
  • Είσοδος και επίσκεψη στο Monkey Temple
  • Οδική περιήγηση στο Νέο Δελχί (Κοινοβούλιο, Σπίτι του Προέδρου, Πύλη της Ινδίας)
  • Επίσκεψή και είσοδος στο Raj Ghat (χώρος αποτέφρωσης του Μαχάτμα Γκάντι)
  • Επίσκεψη και είσοδος στο Τζαμί Jama στο Δελχί
  • Επίσκεψη και είσοδος στο Qutab Minar στο Δελχί
  • Επίσκεψη και είσοδος στο Τάφο Humayun
  • Τοπικοί Αγγλόφωνοι έμπειροι ξεναγοί για τις περιηγήσεις
  • Όλα τα τέλη εισόδων σε μνημεία ανά πρόγραμμα (μονή είσοδος)
  • Καλύμματα παπουτσιών για την είσοδο σας σε ναούς και τζαμιά
  • Συνάντηση και βοήθεια κατά τις αφίξεις και αναχωρήσεις σε κάθε τοποθεσία
  • Υποδοχή από τον τοπικό μας συνεργάτη στο αεροδρόμιο
  • Ποτό καλωσορίσματος στο ξενοδοχείο
  • ΔΩΡΕΑΝ 2 μπουκάλες νερό καθημερινά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου βάση των συμφωνιών μας
  • ΔΩΡΕΑΝ καφές και τσάι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου
  • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας
  • Φ.Π.Α.
  Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Βίζα για την Ινδία (με κόστος περίπου €80). Αναλαμβάνουμε εμείς την διαδικασία έκδοσης της βίζας. (Για την έκδοση βίζας απαιτείται: Απαραίτητη 6μηνη ισχύς του διαβατηρίου, Αντίγραφο (scan) του διαβατηρίου σας, Ηλεκτονική σας φωτογραφία σε άσπρο φόντο, Συμπληρωμένη φόρμα, η οποία θα σας δοθεί από το γραφείο μας κατά την δήλωση ενδιαφέροντός σας)
  • Ασφάλεια ταξιδιού. Μπορούμε να σας προτείνουμε αναβαθμισμένη ασφάλεια ταξιδιού η οποία θα περιλαμβάνει και κάλυψη για τον COVID-19. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
  • Γεύματα (εκτός από αυτά που αναφέρονται παραπάνω) και ποτά
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Άλλα προσωπικά έξοδα, όπως εμφιαλωμένο νερό, τηλεφωνικές χρεώσεις, ιατρικά έξοδα κτλ
  • Οποιοδήποτε τέλος για χρήση φωτογραφικής μηχανής κατά τη διάρκεια των περιηγήσεων
  • Φόροι πόλεων ή/και eco-tax όπου και εάν υπάρχουν οι οποίοι πληρώνονται επί τόπου.
  • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την τουριστική βίζα Ινδίας χρειαζόμαστε ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ 30 μέρες πριν το ταξίδι σας τα πιο κάτω στοιχεία ή εντός 24 ωρών σε περίπτωση που η κράτηση σας γίνει λιγότερο από 30 μέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης:
  Συμπληρωμένη την φόρμα με τα στοιχεία σας, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!
  Ηλεκτρονική σας φωτογραφία σε άσπρο φόντο σε JPEG μορφή. Να φαίνεστε από τους ώμους και πάνω (όπως στο διαβατήριο) και να μην φοράτε οτιδήποτε που να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας π.χ. γυαλιά.
  Αντίγραφο του διαβατηρίου σας (scan) σε PDF μορφή.
  ΟΛΑ τα στοιχεία θα πρέπει να σταλούν μέσω ΕΝΟΣ email. Σε περίπτωση που δεν τα λάβουμε εντός των πιο πάνω χρονοδιαγραμμάτων, η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τη μη έγκαιρη διευθέτηση της βίζας σας
  ***Την δεδομένη στιγμή, η εμβολιαστική κάλυψη κατά της COVID19 δεν είναι προϋπόθεση για είσοδο τουριστών στη χώρα καθώς η είσοδος είναι εφικτή και με αρνητικό PCR. Σε περίπτωση που αυτό διαφοροποιηθεί θα υπάρξει άμεσα η ανάλογη ενημέρωση.

  Πλήρης εγγύηση και εξασφάλιση της προκαταβολής σας σε περίπτωση που η πανδημία καθιστά αδύνατη τη διεκπεραίωση του ταξιδιού της επιλογής σας. Σε αυτή την περίπτωση έχετε τις πιο κάτω επιλογές:
  -1- Άμεση επιστροφή των χρημάτων σας
  -2- Μεταφορά της προκαταβολής σας για άλλο ταξίδι της ίδιας περιόδου
  -3- Μεταφορά της προκαταβολής σας για άλλο ταξίδι σε μεταγενέστερο στάδιο
  *Όλα μας τα οργανωμένα ταξίδια εκτελούνται ακόμη και με 2 συμμετέχοντες. Εάν υπάρχουν πέραν των 15 ατόμων στο γκρουπ, τότε θα υπάρχει αρχηγός / συνοδός από την ομάδα του γραφείου μας. Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες είναι λιγότεροι από 15, τότε το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί υπό την συνοδεία των έμπειρων τοπικών μας συνεργατών με επιπλέον επιβάρυνση, εάν υπάρχει.

  Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε οικονομικό ναύλο και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας.
  ΟΛΑ τα ξενοδοχεία είναι βάση διαθεσιμότητας
  Τα οργανωμένα μας group είναι μικρά groups 12 – 18 ατόμων για να περνάτε όμορφα και ποιοτικά στο ταξίδι σας
  Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας
  Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε ειδικό εκπτωτικό ναύλο και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας
  Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους

  Σημαντικές Σημειώσεις για Ασφάλεια Ταξιδιού: 1- Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να ενημερωθεί για τις πρόνοιες της ασφάλειας ταξιδιού σε περίπτωση περιλαμβάνεται στο πακέτο ή σε περίπτωση που προτεθεί μετά. 2- Σε περίπτωση που ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η ασφάλεια, η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή του πελάτη και ασφαλιστικής εταιρίας και όχι μεταξύ του Love Island Travel και της ασφαλιστικής εταιρίας 3- Το Love Island Travel δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που η ασφαλιστική εταιρία δεν εγκρίνει οποιαδήποτε αποζημίωση την οποία θα διεκδικήσει ο πελάτης.
  Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού και καταβληθεί προκαταβολή το 50% του ποσού.
  Η εξόφληση του πακέτου γίνεται με 3 άτοκες δόσεις. Η τελευταία δόση πρέπει να καταβάλλεται το αργότερο 30 μέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης.
  Μετά την εξόφληση και έκδοση του πακέτου δεν είναι δυνατή η ακύρωσή του χωρίς τα αντίστοιχα ακυρωτικά (τα οποία μπορεί να είναι μέχρι και 100%) σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τους ειδικούς ναύλους που έχουμε για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων από τις αεροπορικές εταιρείες και τους συνεργάτες μας του εξωτερικού.
  Το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές στις ημερομηνίες – αλλαγές ονομάτων μετά από την έκδοση των εισιτηρίων δεν είναι εφικτές. Οποιαδήποτε αλλαγή ή και ακύρωση θα πρέπει να ζητείται εγγράφως (μέσω email ή φαξ).

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!

  Τοποθεσία χάρτη προορισμού

  Δελχί, Ινδία

  Νεό Δελχί

  Βίντεο Νεό Δελχί