Reference Code:

XRCHI3

Πανόραμα Κίνας & Χονγκ Κονγκ

14 Μέρες

BEIJING-(2)
BEIJING-(1)
previous arrow
next arrow
BEIJING-(2)
BEIJING-(1)
previous arrow
next arrow
Αναχωρήσεις:

21/07, 11/08

Τιμή:

από 2675

Δημιουργήστε το πακέτο σας και υπολογίστε το κόστος του

Δημιουργήστε το Πακέτο σας & Υπολογίστε το Κόστος


Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε.

  Σαγκαη, Σουτσοου, Πεκίνο, Τιεν Αν Μεν, Απαγορευμένη Πόλη, Θερινά Ανάκτορα, Σινικό Τείχος, ΤάφοιΤων Μινγκ, Σιαν, Πήλινος Στρατός, Γκουιλιν, Γιανγκσουο, Χονγκ Κονγκ

  Με πτήσεις της Emirates

  1η-2η Μέρα:ΛΑΡΝΑΚΑ-ΣΑΓΚΑΗ
  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για τη Σαγκάη με ενδιάμεση αλλαγή αεροσκάφους. Άφιξη στη Σαγκάη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο κέντρο της παλιάς πόλης και να δοκιμάσετε τσάι γιασεμί σε ένα από τα πολλά τεϊοποτεία της πόλης. Διανυκτέρευση.
  3η Μέρα:ΣΑΓΚΑΗ
  Πρόγευμα και γνωριμία με τη Σαγκάη. Ξεκινάμε με επίσκεψη στο μουσείο της Σαγκάης, μετά ακολουθεί περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης, που περιλαμβάνει τον Kήπο Γιού Γιουάν στην παλιά πόλη, θα απολαύσουμε κρουαζιέρα στο ποταμό, το Βουδιστικό μοναστήρι όπου θα δούμε το σπάνιο έργο τέχνης – το άγαλμα του Bούδα – από άσπρο ζάντ (jade), με την γλυκιά και γεμάτη κατανόηση έκφραση, τις υπέροχες πλατείες και τις παλιές συνοικίες. Τελειώνοντας θα επισκεφθούμε επίσης το εργοστάσιο μεταξιού. Χρόνος ελεύθερος και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τον Πύργο της Τηλεόρασης, που έχει ύψος 263 μέτρα, για μια συγκλονιστική θέα της πόλης. Διανυκτέρευση.
  4η Μέρα:ΣΑΓΚΑΗ – ΣΟΥΤΣΟΟΥ – ΣΑΓΚΑΗ
  Σήμερα θα έχουμε μια ολοήμερη εκδρομή που θα μας φέρει στην υδάτινη πολιτεία, το κοντινό Σουτσόου. Η πόλη του νερού, του ρυζιού και του μεταξιού κτισμένη σε 14 κανάλια με 350 πέτρινες γέφυρες, ονομάσθηκε από τον Μάρκο Πόλο όταν την επισκέφθηκε σαν η «Βενετία της Ανατολής» και είναι διάσημη για τους παραδοσιακούς κινέζικους κήπους της. Η περιπατητική ξενάγηση στα γραφικά στενά δρομάκια της παλιάς πόλης και η βαρκάδα στα κυριότερα από τα αναρίθμητα κανάλια της θα σας ενθουσιάσουν. Το απόγευμα επιστρέφουμε στη Σαγκάη. Το βράδυ σας προτείνουμε ακροβατικό πρόγραμμα όπου οι κινέζοι ακροβάτες φημίζονται για τη δεξιοτεχνία τους. Διανυκτέρευση.
  5η Μέρα:ΣΑΓΚΑΗ – ΠΕΚΙΝΟ
  Μετά το πρόγευμα θα μεταφερθούμε στο σταθμό για να επιβιβαστούμε στο υπερσύγχρονο τρένο Jinghu για να μας μεταφέρει στο Πεκίνο, την πόλη που το παρελθόν της είναι ζωγραφισμένο με χρυσές και κόκκινες λεπτομέρειες. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
  6η Μέρα:ΠΕΚΙΝΟ – ΤΙΕΝ ΑΝ ΜΕΝ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΟΛΗ – ΘΕΡΙΝΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ
  Πρόγευμα και αναχωρούμε για ένα μνημείο – σύμβολο, τη πλατεία Τιεν Αν Μεν ή πλατεία της Ουράνιας Γαλήνης. Στο εθνικό σύμβολο της Κίνας που θεωρείται η μεγαλύτερη πλατεία του κόσμου, θα δούμε το γιγάντιο πορτραίτο του Μάο που μας προσκαλεί στα πορφυρά τείχη και από εκεί στο εσωτερικό της απαγορευμένης πόλης. Η θρυλική πολιτεία των 9999 αιθουσών φιλοξένησε 2 αυτοκρατορικές δυναστείες των Μινγκ και των Κινγ. Συνεχίζουμε για τα Θερινά Ανάκτορα που κτίστηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας αυτοκρατορικής δυναστείας της Κίνας, Τσινγκ. Τα Θερινά Ανάκτορα με την γραφική λίμνη Κουμίνγκ που είναι σήμερα το μεγαλύτερο πάρκο της χώρας. Τελειώνουμε την σημερινή μας ξενάγηση με επίσκεψη σε εργοστάσιο μαργαριταριών. Διανυκτέρευση.
  7η Μέρα:ΠΕΚΙΝΟ – ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ – ΤΑΦΟΙ ΤΩΝ ΜΙΝΓΚ
  Πρόγευμα και ξεκινάμε με ξενάγηση στο Σινικό Τείχος. Άφιξη στo Juyongguan όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο πλακόστρωτο του τείχους και νοερά να μεταφερθούμε στην πολυτάραχη εποχή των δυναστειών. Ακολούθως σας προτείνουμε να περιπλανηθείτε για λίγο στην υπαίθρια αγορά της περιοχής. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε τους τάφους της δυναστείας των Μίνγκ και να περπατήσουμε στον ιερό δρόμο με τα μυθικά ζώα – φύλακες των τάφων – και τους μανδαρίνους. Κατά την επιστροφή μας στο Πεκίνο θα περάσουμε από την «Φωλιά του Πουλιού», το γνωστό Ολυμπιακό στάδιο. Το βράδυ θα απολαύσουμε το δείπνο μας με την περίφημη πάπια Πεκίνου σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.
  8η Μέρα:ΠΕΚΙΝΟ – ΣΙΑΝ
  Μετά το πρόγευμα θα μεταφερθούμε στο σταθμό του τρένου για να επιβιβαστούμε στο υπερσύγχρονο τρένο Jinghu για να μας μεταφέρει στην πόλη Σιάν, την πόλη θησαυροφυλάκιο του Κινέζικου πολιτισμού. Άφιξη, παραλαβή και επίσκεψη στο Βουδιστικό Μοναστήρι με την Παγόδα της Μεγάλης Άγριας Χήνας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
  9η Μέρα:ΣΙΑΝ – ΠΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
  Πρόγευμα και ακολούθως θα επισκεφθούμε τη μεγαλύτερη ίσως αρχαιολογική ανακάλυψη του 20ου αιώνα, τον θρυλικό πήλινο στρατό, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Η ανακάλυψη του έγινε το 1974 από αγρότες της περιοχής που προσπαθούσαν να ανοίξουν ένα πηγάδι. Αυτό το θαύμα θα επισκεφθούμε σήμερα, το Μουσείο των 6.000 πήλινων στρατιωτών σε φυσικό μέγεθος που στέκουν φύλακες στο Μαυσωλείο του πρώτου αυτοκράτορα της Κίνας Τσιν Σι Χουάνγκ ο οποίος πέθανε πριν από περίπου 2.300 χρόνια. Ακολούθως θα επισκεφθούμε τα καλοδιατηρημένα τείχη της δυναστείας των Μινγκ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
  10η Μέρα:ΣΙΑΝ – ΓΚΟΥΙΛΙΝ
  Μετά το πρόγευμα πετάμε για το Γκουιλίν στην νότια Κίνα, που φημίζεται ως η περιοχή με τα πιο όμορφα φυσικά τοπία της Κίνας. Οι ατέλειωτοι και καταπράσινοι βράχοι – βουνά, τα πεντακάθαρα νερά και τα απερίγραπτα όμορφα σπήλαια θα εντυπωσιάσουν τον κάθε ταξιδιώτη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
  11η Μέρα:ΓΚΟΥΙΛΙΝ – ΓΙΑΝΓΚΣΟΥΟ – ΓΚΟΥΙΛΙΝ
  Πρόγευμα. Μια συναρπαστική εμπειρία μας περιμένει σήμερα. Με ποταμόπλοιο θα διασχίσουμε τμήμα του ποταμού Λι, μέσα από τοπία σπάνιας φυσικής ομορφιάς. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα απολαύσετε και το γεύμα σας. Η εκδρομή μας θα καταλήξει στο γραφικό χωριό Γιανγκσούο με την υπαίθρια αγορά του γεμάτη από είδη λαϊκής τέχνης, μεταξωτά, πίνακες και πολλά άλλα. Επιστροφή στο Γκουιλίν και διανυκτέρευση.
  12η Μέρα:ΓΚΟΥΙΛΙΝ – ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ
  Μετά το πρόγευμα μεταφορά στον σιδηροδρομικό σταθμό για να πάρουμε το «γρήγορο» τρένο για τη συγκλονιστική πόλη του Χονγκ Κονγκ, την «Νέα Υόρκη της Ανατολής». Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
  13η Μέρα:ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ
  Μετά το πρόγευμα ξεκινά η ξενάγηση μας σε μία από τις πιο εντυπωσιακές μητροπόλεις του κόσμου. Μεταξύ άλλων θα επισκεφθούμε το λόφο Βικτώρια με την πανοραμική θέα του λιμανιού και των ουρανοξυστών, τη Stanley Market, την πιο δημοφιλή αγορά του Χονγκ Κονγκ με ρούχα, πίνακες, σουβενίρ, παπούτσια, και ότι άλλο θελήσετε μαζί με αρκετά καφέ και εστιατόρια, καθώς και την περίφημη λεωφόρο των αστεριών. Το υπόλοιπο της μέρας ελεύθερο στη διάθεση σας. Διανυκτέρευση.
  14η-15η Μέρα:ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ – ΝΤΟΥΜΠΑΙ – ΛΑΡΝΑΚΑ
  Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας για να ολοκληρώσετε τις αγορές σας ή για μία προαιρετική εκδρομή στο Μακάου που βρίσκεται στις νότιες ακτές της Κίνας απέναντι από το Χονγκ Κονγκ. Τα δωμάτια θα είναι στη διάθεση σας μέχρι τις 6:00 το απόγευμα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στη Λάρνακα εντυπωσιασμένοι από μια χώρα πλούσια σε ιστορία, μύθους, φιλοσοφία ζωής και υπέροχη φυσική ομορφιά.

  Τιμοκατάλογος

  Αναχωρήσεις: 21/07, 11/08
  Hotel 4*ΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδικό
  21/07€2675€3445€2395
  11/08€2795€3595€2495
  Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα–Σαγκάη & Χονγκ Κονγκ-Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Εσωτερική πτήση Σιάν-Γκουιλίν.
  • Μεταφορές Σαγκάη–Πεκίνο και Γκουιλίν–Χονγκ Κονγκ με υπερσύγχρονα τρένα.
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
  • Μία αποσκευή μέχρι 30 κιλά και μία χειραποσκευή μέχρι 7 κιλά.
  • Διαμονή για 3 βράδια στη Σαγκάη σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.
  • Διαμονή για 3 βράδια στο Πεκίνο σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.
  • Διαμονή για 2 βράδια στη Σιάν σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.
  • Διαμονή για 2 βράδια στο Γκουιλίν σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.
  • Διαμονή για 2 βράδια στο Χονγκ Κονγκ σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.
  • Χρήση δωματίου μέχρι τις 6:00 το απόγευμα την τελευταία μέρα.
  • Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά.
  • Δείπνο με πάπια στο Πεκίνο σε επιλεγμένο τοπικό εστιατόριο.
  • Κρουαζιέρα στον ποταμό Λι με γεύμα.
  • Μεταφορές, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικοί αγγλόφωνοι ξεναγοί.
  • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός–συνοδός.
  • Δικαιώματα εισόδων στους χώρους επισκέψεων.
  • Φ.Π.Α.
  Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Έξοδα έκδοσης βίζας.
  • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
  • Ποτά στα φαγητά.
  • Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  Η διαδικασία έκδοσης βίζας γίνεται διαδικτυακά από τους ταξιδιώτες και εν συνεχεία ακολουθεί προσωπική συνέντευξη στην πρεσβεία της Κίνας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://cova.cs.mfa.gov.cn

  Τοποθεσία χάρτη προορισμού

  Σιάν, Σαανσί, Κίνα

  Σανγκάη, Σαγκάη, Κίνα

  Πεκίνο, Κίνα

  Χονγκ Κονγκ

  Βίντεο Χονγκ Κονγκ