Reference Code:

LPDXOS

Πάσχα στο Παρίσι και στην Disneyland 5 Μέρες

n012377
n012420
n012434
Tour-Eiffel
shutterstock_570700273
shutterstock_480056422
shutterstock_277290629
Notre-Dame
Champs-Elysse
previous arrow
next arrow
n012377
n012420
n012434
Tour-Eiffel
shutterstock_570700273
shutterstock_480056422
shutterstock_277290629
Notre-Dame
Champs-Elysse
previous arrow
next arrow
Αναχωρήσεις:

25/04

Τιμή:

από €829

Δημιουργήστε το πακέτο σας και υπολογίστε το κόστος του

Δημιουργήστε το Πακέτο σας & Υπολογίστε το Κόστος


Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε.

    Πάσχα στο Παρίσι και στην Disneyland 5 Μέρες

    Με πτήσεις της Austrian Airlines

    1η Μέρα:ΛΑΡΝΑΚΑ-ΠΑΡΙΣΙ–DISNEYLAND
    Αναχώρηση από Λάρνακα για Παρίσι με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στην Πόλη του Φωτός, υποδοχή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο στην περίφημη DISNEYLAND. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και είσοδος στο πάρκο της Disneyland για την πρώτη εξερεύνηση, με ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα θεάματα. Πάρτε την πρώτη γεύση από τη μαγεία.
    2η Μέρα:DISNEYLAND
    To εισιτήριο εισόδου στην Disneyland σας δίνει ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα θεάματα. Ο Μίκη και η παρέα του θα μας περιμένουν για να διασκεδάσουν μαζί μας καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Περιπέτειες γεμάτες μυστήριο από τις χίλιες και μια νύχτες, πειρατές με τα καράβια τους, θησαυροί και μυθικά παζάρια, το μαγευτικό κάστρο της ” Κοιμωμένης Βασιλοπούλας” οι επτά Νάνοι, ο Πινόκιο το “Φάρουεστ” και πολλά άλλα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την φαντασμαγορική ηλεκτρική παρέλαση και τα πυροτεχνήματα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε προαιρετικά την υπέροχη παράσταση του Buffalo Bill.
    3η Μέρα:DISNEYLAND
    Η μαγεία συνεχίζεται. Και σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στον φανταστικό κόσμο της Disneyland. Ταξιδέψτε με την πτήση του Πήτερ Πάν, κάντε μια βόλτα με βαρκούλες στον “ Μικρό Κόσμο” με τις απίθανες κούκλες που τραγουδούν, ταξιδέψτε με τους Πειρατές της Καραϊβικής, και πάρτε μια πτήση για το φεγγάρι. Και μην ξεχνάτε τις μπουτίκ με τα σουβενίρ που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Το βράδυ θα αναχωρήσουμε για το Παρίσι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
    4η Μέρα:ΠΑΡΙΣΙ–Ξενάγηση και Κρουαζιέρα Σηκουάνα
    Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την πανοραμική ξενάγηση τους Παρισιού. Θα δούμε μεταξύ άλλων τον ξακουστό Πύργο του Άιφελ, την Αψίδα του θριάμβου, τα Ηλύσια Πεδία, την Πλατεία Κονκόρτ και τέλος τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων στην Λατινική Συνοικία. Ακολούθως με ποταμόπλοιο θα κάνουμε μια κρουαζιέρα στο Σηκουάνα από όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αρκετά αξιοθέατα, του Παρισιού. Απόγευμα ελεύθερο στη διάθεση σας. Διανυκτέρευση.
    5η Μέρα:ΠΑΡΙΣΙ-ΛΑΡΝΑΚΑ
    Μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό. Το όνειρο τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις πάντα μένουν.

    Τιμοκατάλογος

    Αναχωρήσεις: 16/04, 17/04
    ΞενοδοχείοΤετράκλινοΤρίκλινοΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδικό
    Sequoia Lodge 3*€959€999€1099€1469€679
    ΞενοδοχείοΤετράκλινοΤρίκλινοΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδικό
    Newport Bay 4* €979€1029€1129€1499€679
    Περιλαμβάνονται:
    • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Παρίσι-Λάρνακα με πτήσεις της Austrian Airlines.
    • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
    • Διαμονή για 2 βράδια σε ξενοδοχείο στη Disneyland Χωρίς πρόγευμα .
    • Διαμονή για 2 βράδια σε ξενοδοχείο 4 αστέρων της αλυσίδας NOVOTEL στο Παρίσι σε δωμάτια με ιδιαίτερο μπάνιο, κλιματισμό και τηλεόραση με πρόγευμα.
    • Εισιτήριο εισόδου στο Πάρκο της Disneyland και Walt Disney Studios για 3 μέρες.
    • Μεταφορές και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
    • Μίνι κρουαζιέρα στο Σηκουάνα.
    • Επιπλέον 2 ώρες στα πάρκα πριν την κανονική έναρξη.
    • Επαγγελματίας ελληνόφωνος ξεναγός στους χώρους ξενάγησης.
    • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός από την Κύπρο.
    • 1 αποσκευή 20kg και 1 χειραποσκευή 8kg.
    • Δημοτικός φόρος ξενοδοχείων.
    • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.
    • Φ.Π.Α.
    Δεν Περιλαμβάνονται:
    • Δικαιώματα εισόδου στους χώρους επισκέψεων (η είσοδος είναι προαιρετική στο μουσείο του Λούβρου).
    • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
    • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

    Η ηλεκτρική παρέλαση πιθανόν να μην υπάρχει σε ορισμένες ημερομηνίες.

    Τοποθεσία χάρτη προορισμού

    Βίντεο Ντίσνευλαντ

    Ο Μίκη και η παρέα του θα μας περιμένουν για να διασκεδάσουν μαζί μας καθόλη την διάρκεια της ημέρας…