Reference Code:

CEZ1

Πανόραμα Τσεχίας

8 Μέρες

PRAGUE-(1)
PRAGUE-(2)
PRAGUE-(3)
previous arrow
next arrow
PRAGUE-(1)
PRAGUE-(2)
PRAGUE-(3)
previous arrow
next arrow
Αναχωρήσεις:

5/7, 12/7, 19/7, 26/7, 2/8, 9/8, 16/8, 23/8

Τιμή:

από €995

Δημιουργήστε το πακέτο σας και υπολογίστε το κόστος του

Δημιουργήστε το Πακέτο σας & Υπολογίστε το Κόστος


Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε.

  Πράγα – Τσέσκυ Κρούμλοβ – Κονοπίστε – Μαριάνσκε Λάζνε – Κάρλοβι Βάρι

  Με πτήσεις της Cyprus Airways

  1η Μέρα:Λάρνακα – Πράγα - Κάρλοβι Βάρι
  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για την Τσεχία. Άφιξη στη Πράγα, τη «Χρυσή Πόλη των εκατό Πύργων». Υποδοχή από τους αντιπροσώπους μας και αναχώρηση για το Κάρλοβι Βάρι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργότερα με τον συνοδό θα επισκεφθούμε το ιστορικό κέντρο για μια πρώτη γνωριμία.
  2η Μέρα:Κάρλοβι Βάρι (Περιήγηση)
  Πρόγευμα και ακολουθεί περιπατητική περιήγηση στη πόλη που το όνομα της σημάνει «Τα λουτρά του Καρόλου» καθώς πήρε το όνομα της από τον Βασιλιά της Βοημίας το Κάρολο Δ’. Ο Βασιλιάς αναγνώρισε την φαρμακευτική δύναμη των θερμών πηγών της περιοχής και από τότε η πόλη εξελίχτηκε σε μια σημαντική λουτρόπολη. Μεταξύ άλλων θα δούμε την Ρωσική εκκλησία, το περίπτερο των θερμών πηγών με τον φυσικό θερμοπίδακα και τα μέγαρα των ευγενών και πλούσιων της Ευρώπης του 18ου αιώνα. Υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη.
  3η Μέρα:Κάρλοβι Βάρι – Μαριάνσκε Λάζνε - Πίλσεν – Πράγα
  Πρωινό και αναχώρηση για την Πράγα. Καθοδόν θα κάνουμε σταθμό στο Μαριάνσκε Λάζνε. Η πόλη αναπτύχθηκε στις αρχές του 19ου αιώνα, σε μια κοιλάδα όπου αρκετά ρέματα με εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες πηγάζουν από το έδαφος. Χάρη στις πενήντα τρεις πηγές όπου αναβλύζει κρύο σιδηρούχο μεταλλικό νερό με θεραπευτικές ιδιότητες κατέχει μια μοναδική θέση παγκοσμίως. Επόμενος σταθμός το Πίλσεν , γνωστό για τη παγκοσμίως φημισμένη μπύρα Pilsner Urgell, με το θαυμάσιο ιστορικό κέντρο και τη τρίτη μεγαλύτερη συναγωγή σε ολόκληρο τον κόσμο. Περιήγηση και αναχώρηση για τη Πράγα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση δωματίων.
  4η Μέρα:Πράγα - Καστρούπολη - Περιπατητική Περιήγηση Πράγας
  Πρόγευμα και στη σημερινή μας περιήγηση θα θαυμάσουμε την Πράγα αρχίζοντας από την Καστρούπολη, που απλώνεται πάνω στον βράχο της Μάλα Στράνα. Μεταξύ άλλων θα δούμε το κάστρο Χρατσάνι, το Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βίτου, τη «βασιλική» του Αγ. Γεωργίου, το Βασιλικό Παλάτι, το δρομάκι των αλχημιστών και το Λορέττο. Στο ιστορικό κέντρο θα δούμε τα σημαντικότερα κτίρια της παλιάς πόλης όπως το Δημαρχείο με το αστρονομικό ρολόι, ορόσημο της πόλης, που κατασκευάστηκε το 1420, που στο κτύπο κάθε ώρας κάνουν «παρέλαση οι 12 απόστολοι», και την πλατεία. Περπατώντας θα φτάσουμε και θα διασχίσουμε την πέτρινη γέφυρα του Καρόλου πάνω από τον ποταμό Μολδάβα με τα 30 αγάλματα και την πλατεία των Ιπποτών του Σταυρού.
  5η Μέρα:Πράγα - Κονοπίστε - Πράγα
  Πρόγευμα και ακολουθεί ολοήμερη εκδρομή στο Κονοπίστε όπου θα δούμε το ομώνυμο κάστρο – μουσείο – το οποίο περιτριγυρίζεται από πάρκα. Το εσωτερικό του κάστρου είναι διακοσμημένα με κυνηγετικά τρόπαια, πανοπλίες και όπλα. Χρόνος ελεύθερος στη κοντινή αγορά για να πάρετε τα σουβενίρ σας. Επιστροφή στη Πράγα. Απόγευμα ελεύθερο για να κάνετε τα ψώνια σας από την λεωφόρο Ναπρικόπε όπου θα βρείτε θαυμάσια κρύσταλλα, πορσελάνες, λινά σε ελκυστικές τιμές.
  6η Μέρα:Πράγα - Τσέσκυ Κρουμλόβ - Πράγα
  Πρόγευμα και ακολουθεί ολοήμερη εκδρομή στη πόλη Τσέσκυ Κρουμλόβ, μια διατηρημένη μεσαιωνική πόλη στη νότια Βοημία. Είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της ΟΥΝΕΣΚΟ στην Ευρώπη. Στη ξενάγηση μας θα δούμε την πλατεία με τα γοτθικά και αναγεννησιακά κτίρια, το δημαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Βίτου και το μοναδικό μεσαιωνικό κάστρο με τους κήπους. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα στα στενά δρομάκια της μεσαιωνικής πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
  7η Μέρα:Πράγα – Κρουαζιέρα στο Μολδάβα
  Πρωινό και αναχώρηση για μια 2ωρη κρουαζιέρα στο ποταμό Μολδάβα όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την Πράγα εν πλώ. Η κρουαζιέρα θα συνοδεύεται από γεύμα σε μπουφέ. Μετά το γεύμα ελεύθεροι για μια βόλτα στην πόλη. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση «Μαύρου Θεάτρου», όπερα κ.α.
  8η Μέρα:Πράγα - Λάρνακα
  Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Πράγας όπου θα πάρουμε τη πτήση της επιστροφής.

  Τιμοκατάλογος

  ΑναχωρήσειςΔίκλινοΜονόκλινο1oΠαιδί2oΠαιδί
  5/07€995€1329€875RQ
  12/07, 19/07, 26/07€1029€1349€885RQ
  2/08, 9/08,16/08, 23/08€1049€1369€899RQ
  Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Πράγα – Λάρνακα με πτήσεις της Cyprus Airways
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με μπουφέ πρόγευμα
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελή πούλμαν
  • Έμπειρος τοπικός Ελληνόφωνος αρχηγός / ξεναγός
  • Κρουαζιέρα στο Μολδάβα με γεύμα
  • Μια αποσκευή 23 κιλών και μια χειραποσκευή 10 κιλών
  • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας
  Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Δικαιώματα εισόδων προαιρετικά
  • Φαγητό και ποτό στην πτήση
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
  ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  Σημείωση:

  • Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά, αλλά με παροχή όλων των υπηρεσιών
  • Για την άφιξη 5/7 η διαμονή θα είναι στο Μαριάνσκε Λάζνε αντί στο Κάρλοβι Βάρι
  • Η είσοδος στο κάστρο Κονόπιστε είναι €12 για τους μεγάλους και €3.5 για παιδιά 6-17 χρ
  Τοποθεσία χάρτη προορισμού

  Βίντεο Πράγας