Reference Code:

NPL1

Ρώμη – Νάπολη – Κάπρι

7 Μέρες

Amalfi-Coast-
Capri
Naples
ROME-(1)
ROME-(2)
ROME-(3)
amalfi-(1)
amalfi-(2)
previous arrow
next arrow
Amalfi-Coast-
Capri
Naples
ROME-(1)
ROME-(2)
ROME-(3)
amalfi-(1)
amalfi-(2)
previous arrow
next arrow
Αναχωρήσεις:

12/07, 19/07, 26/07, 02/08, 09/08, 16/08, 23/08

Τιμή:

από €1349

Δημιουργήστε το πακέτο σας και υπολογίστε το κόστος του

Δημιουργήστε το Πακέτο σας & Υπολογίστε το Κόστος


Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε.

  Ρώμη, Νάπολη

  Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Αθήνα – Ρώμη – Αθήνα– Λάρνακα με πτήσεις της Aegean Airlines

  1η Μέρα:Λάρνακα – Αθήνα – Νάπολη – Πομπηία – Σαλέρνο (περιήγηση)
  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να πάρουμε την πτήση για Νάπολη με ενδιάμεσο σταθμό στην Αθήνα. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Καμπανίας μια πόλη πολύβουη και γεμάτη αντιθέσεις. Αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας, που θάφτηκε από τη λάβα και τη στάχτη του Βεζούβιου. Στην ξενάγηση που ακολουθεί θα δούμε την Πόρτα Μαρίνα, την αρχαία αγορά, το θέατρο, τους ναούς του Δία και του Απόλλωνα, τα λουτρά, τις πολυτελείς επαύλεις με τις περίφημες τοιχογραφίες που μας παρέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της ζωγραφικής του αρχαίου κόσμου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή του Σαλέρνο. Συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε το Ντουόμο του, με τα διαφορετικά αρχιτεκτονικά στοιχεία. Θα μας εντυπωσιάσει η κρύπτη του Αγίου Αντρέα, που βρίσκεται κάτω από τον ναό, με περίτεχνο ταβάνι, διπλής όψης αγάλματα και ποικιλία μαρμάρων και αγιογραφιών που συνθέτουν μια εικόνα διαφορετική από … κρύπτη! Διανυκτέρευση.
  2η Μέρα:Σαλέρνο – Κρουαζιέρα Ποζιτάνο – Κάπρι – Αμάλφι
  Μετά το πρωινό θα πραγματοποιήσουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα στο Τυρρηνικό Πέλαγος. Πρώτη μας επίσκεψη το γραφικό Ποζιτάνο, ένας οικισμός-βεράντα στο απέραντο γαλάζιο, και χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στα στενά καλντερίμια του. Συνεχίζουμε για το μαγευτικό νησί Κάπρι. Στην περιήγησή μας θα δούμε ρωμαϊκές επαύλεις, αγάλματα, λουτρά, εκκλησίες, και κρεμαστές σκάλες που καταλήγουν στη θάλασσα. Προτείνουμε επίσης μια επίσκεψη στη Γαλάζια Σπηλιά. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το Αμάλφι, χτισμένο στον μυχό του ομώνυμου κόλπου στην Κοστιέρα Αμαλφιτάνα. Στην περιπατητική μας περιήγηση θα δούμε τα αρχοντικά σπίτια, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ανδρέα με βυζαντινά, αραβικά και γοτθικά αρχιτεκτονικά στοιχεία. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
  3η Μέρα:Σαλέρνο – Νάπολη (περιήγηση) – Σορέντο
  Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Νάπολης που είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη και ανακηρύχτηκε σε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Υπήρξε πρωτεύουσα δουκάτων, βασιλείων και μιας μεγάλης Αυτοκρατορίας στις εποχές της Αναγέννησης και του Διαφωτισμού. Στην πανοραμική μας περιήγηση θα βρεθούμε στην συνοικία Πάκαναπολι, με τα στενά γραφικά δρομάκια της αλλά και τον πολυσύχναστο δρόμο Βία Σαν Μπάτζιο, που διασχίζει την πόλη. Θα δούμε τον γοτθικό Καθεδρικό Ναό της πόλης που είναι αφιερωμένος στον πολιούχο Σαν Τζενάρο, το Καστέλλο ντελ Ουόβο, το Βασιλικό Παλάτι, τη Στοά του Ουμπέρτου και την παλαιότερη όπερα της Ευρώπης: το Θέατρο Σαν Κάρλο. Τέλος θα βρεθούμε στο Λόφο Ποσίλλιπο, απ’ όπου θα έχουμε μία υπέροχη πανοραμική θέα της Νάπολης και του Βεζούβιου. Συνεχίζουμε για το Σορέντο όπου μέσα όπου μέσα από τη περιήγησή μας θα δούμε τη μονή Αγίου Φραγκίσκου, για μια εμπειρία κατανυκτικής ατμόσφαιρας, όπου συντίθενται αρμονικά ινσταγκραμικές φωτό με το πνεύμα του μεσαίωνα, την έξαρση της αρχιτεκτονικής και το βάθος της πίστεως. Η πιάτσα Τάσο με τα πολυάριθμα καφέ είναι μια ωραία πρόταση για ένα δροσερό χυμό ή παγωτό. Εδώ κατασκευάζεται επίσης και το διάσημο παγκοσμίως λιμοντσέλο, το χωνευτικό τοπικό λικέρ από λεμόνι.
  4η Μέρα:Σαλέρνο – Ρώμη
  Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Ρώμη. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Για την πρώτη σας βραδιά, σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στη Via Veneto με τα φημισμένα καφέ και την περιοχή Trastevere, μια από τις πιο γραφικές και κοσμοπολίτικες γειτονιές της Ρώμης για ένα ποτό δίπλα στις όχθες του Τίβερη ποταμού. Διανυκτέρευση.
  5η Μέρα:Ρώμη (ξενάγηση)
  Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί ξενάγηση στην «Αιώνια Πόλη». Θα επισκεφθούμε το Κολοσσαίο και την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Περνώντας από την Οδό των Αυτοκρατορικών Αγορών θα φτάσουμε στον λόφο του Καπιτωλίου και στην Πιάτσα Βενέτσια με το ογκώδες μνημείο αφιερωμένο στον Βίκτωρα Εμμανουήλ Β΄, στο οποίο βρίσκεται και το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στη φημισμένη Φοντάνα Ντι Τρέβι και τέλος στην πολύβουη Πιάτσα ντι Σπάνια. Το βράδυ σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στη Via Veneto με τα φημισμένα καφέ και την περιοχή Trastevere, μια από τις πιο γραφικές και κοσμοπολίτικες γειτονιές της Ρώμης για ένα ποτό δίπλα στις όχθες του Τίβερη ποταμού. Διανυκτέρευση.
  6η Μέρα:Ρώμη – Βασιλική Αγίου Πέτρου
  Σήμερα θα επισκεφθούμε την Βασιλική του Αγίου Πέτρου όπου θα δούμε την Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου και το κιβώριο που δεσπόζει πάνω από τον παπικό βωμό. Θα καταλήξουμε στην Πιάτσα Ναβόνα. Το υπόλοιπο της ημέρας μας θα είναι ελεύθερο για βόλτα και ψώνια. Προαιρετικά προτείνουμε να επισκεφτείτε τα μουσεία του Βατικανού με εκθέματα που περιλαμβάνουν διάσημα αγάλματα του αρχαίου κόσμου και της Αναγέννησης, όπως το σύμπλεγμα του Λαοκόοντα, τον Απόλλωνα του Μπελβεντέρε, έργα των Τζιότο, Ραφαήλ, Ντα Βίντσι, Καραβάτζιο. Διανυκτέρευση.
  7η Μέρα:Ρώμη – Αθήνα – Λάρνακα
  Πρωινό στο ξενοδοχείο . Χρόνος ελεύθερος ως την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο της Ρώμης για την πτήση της επιστροφής μας στην Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη νωρίς το πρωί της 8ης μέρας.

  Ξενοδοχεία

  ΑναχωρήσειςΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδί
  10/07, 17/07, 24/07, 31/07€1349€1625€1215
  07/08, 14/08, 21/08€1389€1717€1249
  Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα –Αθήνα – Νάπολη και Ρώμη – Αθήνα– Λάρνακα με Aegean Airlines
  • Φόροι αεροδρομίων
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρόγευμα
  • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
  • Εισιτήριο κρουαζιέρας για το Κάπρι – Ποζιτάνο – Αμάλφι
  • Τοπικός ξεναγός στην Πομπηία
  • Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
  • Διόδια και στάθμευση των λεωφορείων καθώς και τις ειδικές εισόδους σε όλες τις πόλεις
  • Τοπικός φόρος διαμονής
  • Μια αποσκευή 23 κιλών και μια χειραποσκευή 8 κιλών
  • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας
  Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Δικαιώματα εισόδων προαιρετικά εκτός αυτών που αναφέρονται πιο πάνω
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
  ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
  • Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά αλλά με παροχή όλων των υπηρεσιών.
  Τοποθεσία χάρτη προορισμού

  80067 Sorrento, Metropolitan City of Naples, Ιταλία

  Amalfi Coast, Ιταλία

  Νάπολη, Ιταλία

  Ρώμη, Ιταλία

  Βίντεο Ρώμη